Masini si Preturi

 

   Parcul auto DpD Exclusive Rentals cuprinde o gama variata de masini de inchiriat Bucuresti Otopeni, Brasov si Cluj cu o flota de peste 180 de autoturisme. Compania noastra ofere servicii complete de inchirieri auto pe termen scurt si lung dar si transfer de la aeroportul Otopeni si Cluj,Asistenta Rutiera, Service Auto Bucuresti. Astfel in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra puteti rezerva masina dorita online completand formularul de mai jos. In cazul in care aveti nevoie de un alt tip de masina va invitam sa ne scrieri la adresa de contact, astfel incat noi sa o putem adauga in lista.

Preturile contin TVA, asigurarea RCA-Casco, Rovinieta (RO), Tractari auto Bucuresti dar si in tara, toate costurile de intretinere, spalare dar si inlocuirea masinii daca este nevoie. Toate preturile pentru inchirieri auto Otopeni fara garantie, Brasov si Cluj, preturile sunt exprimate in EURO/zi in functie de durata perioadei de inchiriere.


Masinile noastre nu sunt inscriptionate!       Toate taxele incluse - Kilometri nelimitati!       Depozitul (Garantia) se poate achita cash!      Masini noi!


Oferta Speciala!!! Reducere 30% Valabila în perioada 01.10.2018-30.11.2018

Gps si Scaun Copil - Gratuit!!!

- Preturile afisate pe site includ reducerea!

- Full Casco de la 6€/zi - Raspunde zero - Fara Depozit - Garantie!

Rezerva acum online si platesti la preluare!

 +40726.61.61.61    

 


Calculator preturi
Locatie Preluare
 Data Preluare
 Data Returnare
Masina
Returnez in aceeasi locatie
Locatie Returnare (ex: Brasov)

Completati formularul pentru a trece la urmatorul pas.

Low Cost


Compact


Luxury


SUV


Microbuz