Masini si Preturi

DpD Exclusive Rentals este parcul auto ce va pune la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat Otopeni, aranjate si verificate pentru ca dumneavoastra sa va bucurati de o experienta placuta indiferent daca optati pentru inchirieri masini in Bucuresti, Cluj si Brasov.

 

Avem in portofoliul nostru peste 180 de autoturisme echipate si incaltate corespunzator astfel incat sa faca fata oricarui tip de vreme intalnita. Venind in culori, modele si dotari diferite, masinile de inchiriat va stau la dispozitie atat in zona Bucuresti Otopeni cat si Brasov si Cluj. Fiecare serviciu de inchirieri masini Bucuresti, Otopeni, Cluj, Brasov este completat cu asigurare RCA- Casco si rovinieta (RO) in vigoare pe toata durata inchirierii.

 

Preturile unei masini de inchiriat Bucuresti, Otopeni, Brasov si Cluj difera in functie de marca masinii pe care o doriti sa o inchiriati si de perioada inchirierii. Exprimat in EURO/zi, pretul include TVA, costuri pentru inchiriere, spalare, inlocuire, dar si costuri aferente unei tractari auto Bucuresti, daca este cazul. Preturile pentru inchirieri auto Bucuresti, inchireri auto Otopeni, Cluj sau Brasov sunt fara garantie, si au prezente toate taxele incluse.

 

Din grija pentru clienti, va puteti bucura si de un sofer auto profesionist, care cunoaste indeaproape zona si traficul aferent acesteia. Bucurandu-se de cativa ani buni de experienta, soferul va sta la dispozitie oricand, oricat si la orice ora.

 

Pe langa aceste servicii, diverse modele de masini de inchiriat din portofoliul nostru va stau la dispozitie pentru transfer Aeroport Otopeni. De asemenea, va punem la dispozitie si posibilitatea de a apela la echipa de specialisti a acestui service auto din Bucuresti cu experienta, pregatita sa intervina indiferent de problema pe care o intampinati.

 

Daca doriti sa faceti inchirieri auto pe termen lung fara plata taxelor de analiza, comisioane privind administrarea sau inchirierea anticipata, noi va stam la dispozitie, oferindu-va leasing operational de pana la 60 de luni, indiferent de nivelul venitului de care beneficiati.

 

Astfel in functie de preferintele si nevoile dumneavoastra puteti rezerva masina dorita online completand formularul de mai jos. In cazul in care aveti nevoie de un alt tip de masina va invitam sa ne scrieri la adresa de contact, astfel incat noi sa o putem adauga in lista.


Masinile noastre nu sunt inscriptionate!       Toate taxele incluse - Kilometri nelimitati!       Depozitul (Garantia) se poate achita cash!      Masini noi!


Oferta Speciala!!! 

Reducere 20% Valabila in luna Decembrie si 35% pentru Ianuarie/ Scaun Copil Gratuit!

- Preturile afisate pe site includ reducerea!

- Full Casco de la 6€/zi - Raspunde zero - Fara Depozit - Garantie!

Rezerva acum online si platesti la preluare!

 +40 722 332 549

Calculator preturi
Locatie Preluare
 Data Preluare
 Data Returnare
Masina
Returnez in aceeasi locatie
Locatie Returnare (ex: Brasov)

Completati formularul pentru a trece la urmatorul pas.

Low Cost


Compact


Luxury


SUV


Microbuz