Servicii Inchirieri Auto in Bucuresti si la Aeroportul Otopeni

Dpd Exclusive Rentals Srl propune servicii complete de inchirieri auto in Bucuresti si de la aeroportul Otopeni. Astfel parcul nostru auto cuprinde o intreaga varietate de masini de inchiriat adaptate nevoilor fiecarui client cat si serviciul de Asistenta Rutiera (tractari auto) Non-Stop.


Serviciile noastre :

 • inchirieri auto pentru transfer catre sau de la aeroport
 • inchirieri auto pentru transfer in Bucuresti
 • inchirieri auto pentru transfer in Romania
 • inchirieri auto cu sofer


 


Transfer Aeroport Otopeni

DpD Exclusive Rentals (rent a car) va pune la dispozitie un serviciu rapid si ieftin de transfer de la Aeroport Otopeni.Fie ca vreti sa ajungeti intr-o locatie in Bucuresti, fie ca doriti o alta destinatie, va stam la dispozitie cu masini pentru 4 pasageri sau microbuz 8+1.Serviciul este valabil de la Aeroport Otopeni catre orice destinatie din Romania sau strainatate. Serviciul de Transfer Aeroport s-a dovedit cea mai rapida si sigura varianta in cazul in care doriti sa ajungeti rapid la o destinatie.

Transfer Aeroport Otopeni

Inchirieri auto cu Sofer

Inchirieri auto cu sofer

Pentru orice calatorie de afaceri, evenimente sau excursii, alegeti serviciul de Rent a Car cu sofer pus la dispozitia dvs. de DpD Rent A Car.Veti beneficia de serviciile unui sofer profesionist, bun cunoscator al orasului si al traficului existent, care isi va intampina clientii in zona de iesire din aeroport si ii va conduce la destinatie, in conditii confortabile si de maxima siguranta.Nu are rost sa va luptati cu harta orasului sau cu indicatoarele aflate pe traseu, solutia este inchirierea unei masini cu sofer. Chiar si in trafic veti avea ocazia sa lucrati in liniste, sau sa va relaxati, astfel incat veti putea castiga timp pretios si veti putea ajunge la destinatie fara stresul la care va expuneti conducand pe strazile unui oras aglomerat.


DpD Exclusiv Rentals - Leasing Operational pentru auto noi si rulate

 

Inchirieri masini pe termen lung

 • Vrei sa folosesti un autoturism sau o autoutilitara usoara fara a fi conditionat de nivelul tau de venit, cu costuri rezonabile si cu rata fixa pe toata durata contractului?
 • Ai gasit masina noua sau rulata pe care ti-o doresti?
 • Nu doresti sa platesti taxe de analiza, comisioane de administrare sau inchidere anticipata?

Totul este posibil prin: Dpd Rent


Caracteristicile Dpd Rent:

 • Leasing  operational  pe  durata  de  12-57  luni , acordat  indiferent  de  nivelul  de  venit  sau  de  bonitatea financiara a solicitantului.
 • Valoare autovehicul maximum 30,000 euro+TVA.
 • In baza unei analize de risc bazata pe un minim de documente se determina cuantumul primei rate de leasing(minim 5% din valoarea de achizitie a autovehiculului), urmatoarele 56 de rate de leasing avand valori fixe si egale.
 • Impozit, alarma, asistenta rutiera 24/24 si sistem localizare GPS incluse in rata.
 

Avantajele Dpd Automotive:

 • Zero solicitari respinse.
  DpD Automotive este o solutie de leasing operational acordata indiferent de nivelul de venit. O solicitare de leasing operational este aprobata automat in momentul indeplinirii cumulative a urmatoarelor conditii: 
  PLATA PRIMA RATA DE LEASING (include garantie de buna executie de minim 55% din pretul de achizitie si contravaloarea chiriei pe prima luna)
  PLATA COSTURI LOGISTICE, ASIGURARI SI TAXA PE POLUARE PENTRU AUTOTURISMELE NOI(daca vehiculul nu a mai fost inmatriculat in Romania)
 • Acces facil. 
  Fiind un leasing operational, 
  nu necesita scoring de tip bancar
  nu afecteaza gradul maxim de indatorare al clientului si deci nici sansele sale de a obtine un credit bancar sau un leasing financiar din partea bancilor sau IFN-urilor,
  este accesibil de catre oricine (PF, PFA, PJ) in conditii identice
 • Deductabilitate integrala a ratelor (inclusiv rata 1) la momentul platii lor (pentru PJ), inclusiv deducere TVA.
 • Rata fixa in euro pe toata durata contractului.
 • Zero taxe si comisioane de orice tip (analiza, management, incetare anticipata cu acordul parintilor).
 • Posibilitate novare/cesiune/incetare contract prin achizitie bun dupa minim 12 luni de la data semnarii fara costuri suplimentare.
 • Nu obliga clientul locatar la achizitionarea autovehiculului la finele duratei de leasing.

CUM OBTII:

Prezinti un MINIM DE DOCUMENTE pentru ca noi sa putem stabili nivelul primei rate de leasing:

 • Copie CI/BI, adeverinta de salariu tip MyCAR in original, copie Carte/Contract de Munca, copie dupa ultima dovada de plata impozit casa, facturi de utilitati pe ultimile 3 luni pentru persoane fizice (PF);
 • Copie CI/BI, declaratie de venit definitiva pe ultimii 2 ani si declaratia de venit estimativa pe anul in curs, copie CUI pentru persoane fizice autorizate (PFA);
 • Copie CUI, copie CI/BI reprezentant legal, imputernicire din partea societatii prin care reprezentantul legal este abilitat sa semneze contractul, copie dupa ultimul bilant depus la Ministerul de Finante pentru persoanele juridice (PJ);
 • Dupa acceptarea ofertei noastre, emitem documentele necesare pentru plata ratei 1 de chirie, a costurilor logistice si a asigurarilor RCA si CASCO;
Dupa plata, se semneaza contractul si masina este gata de livrare.

Daca aveti intrebari nu ezitati sa ne contactati. Telefon : 0726.61.61.61
Leasing Operational pentru auto noi si rulate
Interesat de unul din serviciile de mai sus?
Nume:
Serviciu:
Data Preluare:
Prenume:
Locatie Preluare:
Numar zbor:
Telefon: (ex: +40726616161)
Destinatie:
Email:
Detalii: