Inchirierea unei masini ar putea fi cea mai buna solutie pentru deplasarea zilnica. Transportul in comun este precar din foarte multe puncte de vedere, de la igiena pana la timpul pierdut asteptand tramvaiul/metroul/autobuzul etc. O masina buna si trainica ridica un buget destul de pretentios, dar echipa DPD Rent ofera o solutie care avantajeaza toti clientii nostri.  Inchirierea unui autoturism nu numai ca este avantajoasa ca pret, dar confortul si beneficile oferite de DPD Rent va vor ajuta sa va concentrati pe motivul pentru care ati inchiriat masina respectiva. Garajul nostru dispune de peste 180 de autoturisme, iar in cazul in care doriti o masina pe care nu o regasiti in catalogul nostru, va putem pune la dispozitie si acea marca.

In ziua de astazi, masinile variaza in functie de model, de dotari, de scop, iar pentru a simplifica, o sa alegem cateva tipuri de masini si scopul pentru care acestea servesc in viata beneficiarilor.

HIBRID 

Este un tip de autoturism care este foarte eficient in ceea ce priveste consumul de combustibil. Important, este o optiune prietenoasa cu mediul inconjurator, fiind cea mai ecologica varianta. Toate autoturismele Hibrid sunt dotate cu sisteme tehnologice avansate, si se diferentiaza cand vine vorba de functionalitate. Sunt niste masini care nu se remarca neaparat prin design, ci mai degraba prin elementele tehnice.

FULL SIZE

Un autoturism full size este avantajos pentru drumurile lungi. Este o optiune excelenta pentru drumurile cu familia, cu copii, cu animalele de companie etc. Are un spatiu mare care creeaza spatiu personal tuturor celor din masina. O masina full size este  alegerea excelenta pentru plimbarile la drum lung datorita motorului mare de care dispune.

SUV

Majoritatea SUV-urilor sunt mult mai incapatoare decat oricare alt tip de masina, creand pentru pasageri o experienta mai placuta la drumurile lungi, dar acesta nu este singurul avantaj. Acestea dispun si de o capacitate mai mult decat decenta a spatiului de stocare a bagajelor.

DUBITA

Intra la clasa de Mini Van si este perfecta pentru transportul mai mult decat confortabil a 8 pasageri, plus spatiu decent pentru bagaje. Ca dezavantaje ar fi ca nu pot prinde foarte mult la ora si nici nu vor castiga titlul de cele mai frumoase masini, dar scopul unei dubite nici nu este acesta. Sunt perfecte pentru vacantele unde familia este mare sau pritenii sunt numerosi.

LUX

In general, masinile pentru a intra in categoria de lux trebuie sa aiba atat un design foarte bun cat si tehnologie de ultima generatie. Daca doriti sa faceti o impresie buna sau drumul sa fie facut intr-o nota de status, masinilie de lux sunt alegerea potrivita. De asemenea, puteti opta sa inchiriati o masina de lux pentru a incerca macar o masina care nu este pentru orice buzunar.

Avantaje, indiferent de tipul de masina pe care alegeti sa o inchiriati:

– gama larga de alegere, peste 180 de autovehicule echipate corespunzator;
– fiecare masina inchiriata este completa, avand RCA si Casco, dar si rovinieta, pentru toata perioada de inchiriat;
– pretul include TVA si difera in functia de masina pe care o inchiriati;
– in pret este inclus: spalarea, inlocuirea, tracatarea (daca este cazul);
– puteti inchiria o masina cu sofer, iar acesta va sta la dispozitia dumneavoastra oricand, oricat si la orice ora;
– se poate inchiria o masina care sa va stea la dispozite pentru transferul de la Aeroportul Otopeni;
– este mult mai ieftin si mai avantajos decat achizitionarea unui autovehicul personal;
– evitati haosul zilnic din transportul in comun;
– in cazul in care este nevoie, puteti apela la echipa de specialisti pentru service auto, DPD Exclusive Rentals srl, care sta la dispozitia dumneavoastra oricand;
– daca aveti nevoie de o marca de masina care nu se apare in lista noastra de automobile, ne puteti contacta pentru a o adauga in catalogul nostru de masini de inchiriat Bucuresti .

Este foarte important motivul pentru care alegeti sa inchiriati o masina, ea trebuie sa fie potrivita cerintelor dumneavoastra. O masina de lux nu are acelasi scop ca o masina full size, spre exemplu. Oricum, indiferent de motiv, echipa DPD Rent va sta la dispozitie pentru orice nelamurire.