Extra

Puteti opta pentru dotari extra cu care sa vina echipata masina aleasa de dumneavoastra. Mai jos aveti prezentate cateva accesorii ce ar putea sa va fie de folos pe durata calatoriei dumneavoastra. Puteti inchiria un GPS, va puteti dota masina cu lanturi de iarna daca este cazul. In cazul in care aveti nevoie de mai mult spatiu pentru bagaje, inchiriati cu incredere un portbagaj auto.GPS

GPS - €15/Perioada

Gps Gratuit  - Gps-ul este util in cazul in care nu cunoasteti traseul pe care trebuie sa il urmati. Astfel veti putea ajunge oriunde doriti cu ajutorul acestui dispozitiv

Telefon - €50/Perioada

Daca nu locuiti in tara si aveti nevoie de un numar de Romania, in orice retea de telefonie mobila, aveti posibilitatea de a alege in momentul rezervarii si optiunea telefon mobil. (pretul cuprinde telefonul si numarul de telefon, nu si convorbirile pe care le veti efectua)
Telefon

Laptop

Laptop - €60/Perioada

Puteti opta de asemenea si pentru un laptop. Pentru inchirierea acestuia este necesara o garantie de 200 Euro care vi se va returna in momentul in care veti preda aparatul.

Internet - €40/Perioada

Pentru a avea acces la Internet oriunde, puteti inchiria un modem mobil. Pretul cuprinde inchirierea dispozitivului, nu si incarcarea acestuia.
Internet

Lanturi de Iarna

Lanturi de Iarna - €15/Perioada

Lanturile de iarna sunt foarte utilie in anotimpul rece pentru a evita orice accident si pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

Scaun Copil - €20/Perioada

Aveti posibilitatea de a alege si optiunea cu scaun pentru copil, in cazul in care calatoriti impreuna cu micutii dumneavoastra. In momentul rezervarii va rugam sa ne muzica noua varsta copilului pentru a va putea pune la dispozitie scaunul potrivit.
Scaun Copil

Portbagaj Auto

Portbagaj Auto - €50/Perioada

In cazul in care aveti foarte multe bagaje, iar portbagajul masinii nu este suficient, puteti opta pentru o cutie suplimentara pentru bagaje care vine direct montata pe masina pe care o inchiriati.

Sofer Personal - €85/Perioada

Serviciul de inchiriere auto cu sofer (30eur/8h) este ideal pentru excursii sau calatorii de afaceri, astfel ca dumneavoastra sa ajungeti cat mai repede si in siguranta la destinatie. 
Sofer Personal