Serviciile de tractari auto sunt o binecuvantare atunci cand vine vorba de remorcarea autovehiculului catre o destinatie sigura.

La orice pas vezi masini oprite pe marginea drumului din cauza unor probleme tehnice sau avariate in urma unui accident auto. Fie bateria lor a incetat sa functioneze ,fie carburatorul i- a fostat sa se opreasca .Pot exista diverse tipuri de probleme care necesita o mana profesionista pentru a le rezolva.

Primul instinct atunci cand ramai cu masina pe marginea drumului este sa apelezi la cel mai apropiat mecanic . Urmatorul pas gresit este ca apelezi la alti participanti la trafic sa te remorcheze .

Cand faci asta, mai ales pe timpul iernii, nu te pui doar pe tine in pericol ci si pe cealalta persoana.

Zapada este foarte alunecoasa iar fara aderenta si tractiune adevcata pe roti este periculos.

 Tractarea unui autovehicul necesita echipamentul necesar chiar si daca trebuie sa tractati o motocicleta usoara trebuie sa detineti franghii,curele si incuietori adecvate pentru acesta.

Compania de tractari auto lucreaza cu masini  care dispun de semnalizare speciala pentru traficul din jur.Acest kucru fiind util pentru a alerta pe toti si pentru a evita coliziunile si accidentele.

Pe de alta parte daca mergi pe cont propriu iti va fi greu sa ii avertizezi pe ceilalti despre situatia ta.

Inca un motiv pentru a nu tracta masina singur este ca se incalca legea .Aceasta nu permite tractarea unei masini fara licenta adecvata. Amenzile sunt usturatoare deci suma pe care ati putea incerca sa o economisiti incercand sa tractati masina pe cont propriu va fi folosita pentru plata amenzii daca nu apelati la un serviciu de tractare profesionist.

Tractarea necesita abilitati speciale de a frana.Mai mult trebuie sa aveti grija deosebita atunci cand virati.Doar un sofer de remorcare va sti cum sa conduca o platforma .

Lasati-ne pe noi sa ne ocupam de tractarea dumneavoastra.

Profesionistii nostrii in tractari auto se asigura ca vor remorca masina pana la destinatia dorita.Suntem intotdeauna echipati corespunzator si tratam cu promptitudine toate apelurile celor care raman pe marginea drumului.

Asistenta rutiera de urgenta 24/7  este disponibila rapid pentru a va ajuta.

Lista noastra lunga de clienti fideli ne poate atesta serviciile si profesionalismul.