Calculator preturi
Locatie Preluare
 
Locatie Returnare (ex: Brasov)
 
Data Preluare
Data Returnare
Masina Vezi Lista
 
 
 
 

Inchirieri Auto Brasov - Rent a Car Brasov 

OFERTA SPECIALA!!! Reducere 20% - valabila in luna Decembrie si pentru Ianurie 35%/ Scaun Copil Gratuit!

Depozit de 200€ (gama compact) sau

Full Casco de la 6€/zi - Raspundere zero - Fara depozit!**

 

Servicii de Inchirieri Auto Brasov și Rent a Car Brasov/Aeroportul Brasov Non Stop

DpD Exclusive Rental este compania de încredere care vă oferă servicii de închirieri auto în orașul Brasov și la Aeroportul Brasov în regim Non Stop. Avem disponibile cele mai râvnite modele de mașini, pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră. Suntem prezenți în mai multe orașe centrale, oferind o gamă largă de avantaje alături de cele mai calitative servicii de închirieri auto și rent a car în Brasov.

Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină în București, Otopeni, Brasov, Aeroportul Brasov, Cluj sau Aeroportul Internațional din Cluj, suntem aici pentru a vă ajuta. De asemenea, vă oferim servicii de transfer de la și către Aeroportul Otopeni, pentru a vă asigura că ajungeți la destinație în siguranță și confortabil.

La DpD Exclusive Rental, vă punem la dispoziție și posibilitatea de a opta pentru închirieri auto cu șofer personal sau închirieri auto pe termen lung. Astfel, vă puteți bucura de călătorii fără griji și de confortul unei mașini de încredere.

Preturile noastre încep de la doar 10 euro, fără necesitatea unei garanții suplimentare. Suntem conștienți de importanța unui serviciu de calitate și ne străduim să vă oferim cele mai competitive tarife, fără a face compromisuri în ceea ce privește confortul și siguranța dumneavoastră.

Pentru a beneficia de serviciile noastre, este suficient să ne contactați și vom fi bucuroși să vă închiriem mașina dorită, indiferent de locația dumneavoastră. La DpD Exclusive Rental, clientul nostru este întotdeauna pe primul loc, iar satisfacția dumneavoastră este prioritatea noastră.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de închirieri auto de încredere în Brasov și la Aeroportul Brasov. Contactați-ne astăzi și vă vom oferi soluții personalizate pentru toate nevoile dumneavoastră de mobilitate.

Servicii Premium de Rent a Car în București și Brasov

Compania DpD Exclusive Rental are sediul social în Voluntari, Ilfov, la intersectia dintre București și Aeroportul Otopeni. Această locație strategică oferă acces facil pentru autovehicule, fiind situată într-o zonă cu ieșire la stradă. Suntem dedicați să vă oferim pachete de servicii premium de Rent a Car în București și Brasov.

Beneficiind de serviciile noastre, veți avea acces la o gamă largă de avantaje:

Piese de schimb accesibile: Vă punem la dispoziție piese de schimb de înaltă calitate pentru a asigura funcționarea optimă a mașinilor noastre de închiriat.

Asigurări tip RCA - Casco: Prin parteneriatul nostru cu DpD Insurance, vă oferim posibilitatea de a beneficia de asigurări complete pentru a vă proteja în caz de accidente sau daune.

Tractări auto în Brasov și asistență rutieră: În caz de avarii sau situații neprevăzute, vă stăm la dispoziție cu servicii profesionale de tractare auto în Brasov și asistență rutieră, pentru a vă asigura că veți ajunge la destinație în siguranță.

Servicii complete de leasing operațional cu mașini și modele noi: Dacă sunteți în căutarea unei soluții pe termen lung, vă putem oferi servicii complete de leasing operațional cu mașini și modele noi, pentru a vă satisface nevoile de mobilitate pe termen mediu sau lung.

Service auto în Brasov: Pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră beneficiază de întreținere și reparații profesionale, avem propriul nostru service auto în Brasov. Echipa noastră de mecanici specializați va avea grijă de vehiculul dumneavoastră.

La DpD Exclusive Rental, ne mândrim cu servicii de înaltă calitate și angajamentul nostru față de satisfacția clienților. Echipa noastră experimentată și amabilă este mereu la dispoziția dumneavoastră, gata să vă ofere soluții personalizate și să vă răspundă tuturor întrebărilor.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de Rent a Car de încredere în București și Brasov. Contactați-ne astăzi și experimentați luxul și confortul unei mașini premium, împreună cu servicii impecabile.

Servicii de Inchirieri Auto Ieftine în Brasov și Rent a Car la Preturi Accesibile

DpD Exclusive Rental este o companie dedicată serviciilor de închirieri auto în Brasov, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni la prețuri mai mult decât accesibile, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea serviciilor noastre complete. Ne străduim să fim alături de dumneavoastră ori de câte ori aveți nevoie să închiriați o mașină pentru o călătorie în București, Cluj sau Brasov, eliminând birocrația și oferindu-vă un proces de plată rapid și sigur.

Indiferent dacă sunteți o persoană fizică sau juridică, puteți achita costul serviciilor noastre de rent a car în numerar. Nu impunem plata cu cardul și nici o garanție preliminară, pentru a vă economisi timpul. Înțelegem că flexibilitatea este importantă pentru dumneavoastră, așa că vă oferim opțiuni convenabile de plată.

Locațiile în care efectuăm livrări includ București, Otopeni, Cluj-Napoca, Brasov, Iași, Timișoara și Craiova. Indiferent de destinația dumneavoastră, suntem pregătiți să vă livrăm mașina dorită în cel mai scurt timp posibil.

Pentru persoanele care doresc să opteze pentru rent a car în Brasov, oferim și serviciul de închirieri auto în sistem urgent. Înțelegem că pot apărea situații neprevăzute sau că aveți nevoie de o mașină într-un timp scurt, așa că vă stăm la dispoziție cu servicii prompte și eficiente.

La DpD Exclusive Rental, ne dedicăm să vă oferim cea mai bună experiență în închirierea auto, cu tarife competitive și un serviciu de încredere. Echipa noastră profesionistă este mereu pregătită să vă răspundă întrebărilor și să vă asigure o experiență fără griji și convenabilă.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de închirieri auto ieftine în Brasov și rent a car la prețuri accesibile. Contactați-ne astăzi și beneficiați de o flotă variată de mașini și servicii adaptate nevoilor dumneavoastră.

Servicii de Închirieri Auto în mai multe orașe din România

În prezent, DpD Exclusive Rental vă pune la dispoziție servicii de închirieri auto în mai multe orașe din România. În Brasov și Aeroportul Brasov, vă oferim posibilitatea de a închiria o mașină și de a beneficia de transfer de la și către aeroport. De asemenea, suntem prezenți și în Iași, București, Cluj-Napoca (oraș și aeroport), Timișoara și Craiova, pentru a vă satisface nevoile de mobilitate în aceste orașe importante.

Pentru a răspunde cât mai prompt și eficient nevoilor dumneavoastră, am implementat recent serviciul de rent a car în Brasov - Aeroportul Brasov în sistem de urgență. Astfel, indiferent de ora sau zi, vă putem asigura că veți putea ajunge în siguranță și confortabil la destinația dumneavoastră cu o mașină fiabilă.

La DpD Exclusive Rental, punem accent pe flexibilitate și satisfacția clienților noștri. Echipa noastră se străduiește să ofere servicii prompte și profesionale, iar gama noastră variată de mașini vă permite să alegeți opțiunea care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Indiferent dacă aveți nevoie de o mașină pentru o călătorie de afaceri sau de o vacanță în România, vă asigurăm că veți beneficia de o experiență plăcută și fără griji cu DpD Exclusive Rental. Suntem aici pentru a vă oferi servicii de închirieri auto de încredere, cu mașini sigure și bine întreținute, și pentru a vă asigura că ajungeți la destinație în timp util.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de închirieri auto de calitate în mai multe orașe din România. Contactați-ne astăzi și bucurați-vă de libertatea și confortul unei mașini de încredere în timpul călătoriilor dumneavoastră.

Inchirieri Auto la Tarife Atractive în Brasov și Aeroportul Brasov

Compania noastră vă oferă tarife competitive pentru serviciile de inchirieri auto în Brasov, începând de la doar 10 euro, fără a include garanție. Acest tarif se aplică și în cazul transferurilor de la și către Aeroportul Brasov, precum și în cazul închirierii mașinilor cu șofer personal sau pentru perioade mai lungi, convenite între beneficiar și DpD Exclusive Rental.

Acum suntem și mai aproape de dumneavoastră în Aeroportul Brasov, prin ofertele noastre de rent a car. Vă punem la dispoziție o varietate de modele de mașini, atât cu cutie de viteze automată, cât și manuală, astfel încât să puteți alege opțiunea care vi se potrivește cel mai bine.

Compania noastră vă oferă servicii premium de rent a car și inchirieri auto non-stop, atât în București, Otopeni, Brasov, cât și în Cluj. În același timp, vă punem la dispoziție și servicii de rent a car fără depozit (fără responsabilitate), astfel încât să nu fiți limitat în alegerea din gama noastră variată de modele de mașini disponibile pentru închiriere.

La DpD Exclusive Rental, ne străduim să vă oferim cele mai bune servicii de inchirieri auto, cu tarife atractive și flexibilitate în opțiunile de închiriere. Echipa noastră dedicată vă stă la dispoziție pentru a vă oferi informații și sfaturi în alegerea mașinii potrivite pentru nevoile dumneavoastră.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de rent a car și inchirieri auto de încredere în Brasov și Aeroportul Brasov. Contactați-ne astăzi și bucurați-vă de confortul și libertatea de a explora destinația dorită cu una dintre mașinile noastre de calitate.

Inchirieri Auto cu o Gamă Variată de Mașini în Brasov și Otopeni

Portofoliul companiei noastre, DpD Exclusive Rental, găzduiește un număr impresionant de mărci și modele de mașini pe care le puteți închiria. Cu o flotă de peste 150 de mașini noi, suntem pregătiți să satisfacem nevoile clienților noștri interesați de închirieri auto.

Pentru clienții care doresc experiența de lux, punem la dispoziție opțiuni precum BMW X5 și X6, Audi A4, A5, A7 și A8 (cu cutie automată), precum și Q5 și Q7, Mercedes CLS și Cabrio. Aceste modele reprezintă o alegere excelentă pentru cei care caută confort și eleganță în călătoriile lor.

Pentru cei care preferă opțiuni mai accesibile, oferim servicii de rent a car în Brasov de la doar 10 euro (low-cost). În acest segment, veți găsi modele precum Dacia Logan, Chevrolet, Hyundai, Opel, Peugeot, Volkswagen, Ford, Kia și Suzuki. Indiferent de bugetul dumneavoastră, avem soluții potrivite pentru a vă satisface nevoile de mobilitate.

La DpD Exclusive Rental, ne dorim să vă oferim servicii complete și personalizate. De aceea, vă oferim opțiunea de a beneficia de accesorii pentru mașina închiriată, cum ar fi sistemul de navigație GPS, scaun pentru copil, portbagaj auto suplimentar sau lanturi pentru iarnă. Astfel, vă asigurăm că veți avea o experiență plăcută și confortabilă în timpul călătoriilor dumneavoastră.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii de inchirieri auto variate și flexibile în Brasov și Otopeni. Contactați-ne astăzi și beneficiați de mașina potrivită nevoilor dumneavoastră, alături de servicii de încredere și suport de specialitate.

Servicii Rent a Car Profesionale în Bucuresti, Otopeni, Cluj-Napoca, Brasov și Timisoara

Ne dorim să fim mereu în întâmpinarea nevoilor și așteptărilor dumneavoastră, de aceea vă punem la dispoziție o gamă completă de servicii rent a car. Indiferent dacă aveți nevoie de închirieri auto în București, Otopeni, Cluj-Napoca, Brasov sau Timisoara, suntem aici pentru dumneavoastră.

La DpD Exclusive Rental, punem siguranța dumneavoastră pe primul loc. Flota noastră de mașini noi este supusă verificărilor constante și beneficiază de toate avizele necesare. Astfel, vă asigurăm că veți avea parte de o experiență de închiriere auto în siguranță și fără probleme.

Oferim serviciul de tractări auto în Brasov, care funcționează non-stop, astfel încât să vă putem ajuta în orice situație neprevăzută.

Indiferent dacă sunteți persoană fizică sau juridică, puteți solicita un pachet de asigurări potrivit nevoilor dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a alege între depozit (returnat la finalul închirierii) sau full Casco (cu o responsabilitate minimă de 0) pentru o perioadă de închiriere de minimum 6 zile. Tarifele pentru asigurare full Casco încep de la 6 euro pe zi.

Rezervările sunt în limita stocului disponibil, de aceea vă încurajăm să faceți rezervarea în avans pentru a vă asigura că veți avea mașina dorită la dispoziție.

De ce să alegeți rent a car prin DpD Exclusive Rental în Brasov? Pentru că vă oferim cele mai mici tarife pentru închirieri auto profesionale, transparență și responsabilitate în serviciile noastre. Vă punem la dispoziție închirieri și tractări auto în regim non-stop, astfel încât să vă putem susține oricând aveți nevoie. Accesul facil la serviciile și mașinile din portofoliul nostru este garantat, iar puteți avea mașina dorită la set cu accesoriile de care aveți nevoie pentru a vă asigura confortul și satisfacția în timpul călătoriilor.

Alegeți DpD Exclusive Rental pentru servicii profesionale de rent a car. Contactați-ne astăzi și bucurați-vă de cele mai bune tarife și servicii de închiriere auto.

 

De ce noi?

 
  • Cel Mai Mic Pret Garantat!
  • Fara Costuri Ascunse
  • Suport Clienti Special
  • Cauta Usor, Rezerva Usor
  • Masina Garantata!