Esti adeptul mijloacelor de transport in comun de obicei, dar se intampla sa ai de parcurs distante mai lungi in unele zile sau vrei sa ajungi in locuri mai greu accesibile cu autobuzul? Vii din alta tara acasa pentru cateva zile si nu ai cum sa iti aduci si masina cu tine, sau participi la un eveniment unde ai avea nevoie de o masina mai eleganta pentru cateva ore? 

Gandeste-te la ce nunta de basm ai avea daca masina mirilor ar fi una de lux, sau la faptul ca ai putea conduce modelul masinii pe care ai vrea sa il achizitionezi in viitor, pentru a vedea daca este cu adevarat potrivit pentru tine. Indiferent de nevoile care stau la baza motivatiei tale, o firma de inchirieri auto ti-ar usura cu siguranta treaba. 

Pe DPDrent.ro gasesti masina potrivita pentru tine pentru cateva zile sau o perioada mai lunga, la un pret mic.

De ce si cum sa alegi firma de inchirieri auto?

firma auto bucuresti 2Care sunt principalele aspecte de care ar trebui sa tii cont?

Sa vorbim putin despre costurile inchirierii masinilor. Pretul este influentat de marca si modelul masinii, astfel, indiferent ca ai un buget mai mic sau mai mare, vei gasi o masina care sa se incadreze. Un avantaj in alegerea companiei dedicate serviciilor de inchirieri auto DPD Rent a Car este faptul ca tariful porneste chiar de la 9 euro pe zi (tarif ce nu include garantia).

Un alt aspect important in alegerea firmei este programul de lucru, mai exact programul de oferire al serviciilor (ar reprezenta un avantaj ca acesta sa fie non-stop, ca in cazul celor de la DpD Exclusive Rental). Asta te-ar putea ajuta, mai ales in cazul in care aterizezi intr-un aeroport in timpul noptii si vrei sa ajungi in Bucuresti cu toate bagajele si intr-un timp relativ scurt.

Ce spui de varietatea de masini disponibile? Gama larga de masini disponibile reprezinta un avantaj, clientul avand numeroase optiuni in alegerea masinii potrivite pentru el. Astfel, fie ca ai nevoie de o masina care sa nu consume mult, sau ai nevoie de o masina cu un design mai elegant pentru un anumit eveniment, dorintele tale vor fi satisfacute.

Alte beneficii de care te bucuri cand inchiriezi o masina

Accesoriile disponibile pentru masina aleasa: ai putea opta pentru GPS, scaun pentru bebelus sau chiar portbagaj auto suplimentar (foarte util in cazul in care ai mai multe lucruri de transportat si nu vrei sa faci mai multe drumuri). Astfel, vei reusi sa acoperi mare parte din necesitatile tale si vei fi scutit de munca in plus.

Modul de prezentare este important. Pe site-ul DPDrent.ro gasesti o prezentare clara a fiecarei masini, prezentare ce contine toate detaliile de care ai nevoie (de la pret, numar de locuri, tipul motorului, pana la functiile ce tin de aerul conditionat). Astfel, site-ul iti prezinta tot ce trebuie sa stii pentru a inchiria masina potrivita pentru tine.

Orasul in care ai nevoie de masina. Compania dedicata serviciilor de inchirieri auto DPD Rent a Car ofera servicii atat in Bucuresti si Aeroportul Otopeni, cat si in Brasov, Cluj si Aeroportul International din Cluj. Un avantaj important al companiei este faptul ca poti inchiria, pe langa masina preferata, si un sofer pentru cateva ore, in cazul in care tu nu ai permis sau nu te simti confortabil in traficul intens la Bucurestiului.

Existenta multitudinilor de functii. Poti alege dintre o masina echipata cu cutie de viteze manuala si una automata in functie de nivelul de confort sau preferintele tale. Poti alege dintr-o gama de peste 150 de masini noi, prin DPD Rent a Car Bucuresti.

Daca tii cont de timpul economisit, bugetul disponibil, modelul si marca masinii si accesoriile disponibile vei reusi sa faci cele mai bune alegeri in ceea ce priveste inchirierea auto.

Daca de obicei preferi sa mergi pe jos, cu bicicleta sau cu mijloace de transport in comun si doar periodic inchiriezi o masina in loc sa o cumperi, te vei simti mai prietenos cu natura, evitand poluarea zilnica produsa de masina (aceasta producandu-se mult mai rar, sau in cantitati mai mici). Alege sa te surprinzi prin a inchiria masina visurilor tale pentru cateva ore sau zile, cu doar un click, de pe DPDrent.ro.