• B-dul Eroilor Nr.118, Voluntari Ilfov

Extra

GPS – €20/Perioada

Gps Gratuit – Gps-ul este util in cazul in care nu cunoasteti traseul pe care trebuie sa il urmati. Astfel veti putea ajunge oriunde doriti cu ajutorul acestui dispozitiv

Internet – €40/Perioada

Pentru a avea acces la Internet oriunde, puteti inchiria un modem mobil. Pretul cuprinde inchirierea dispozitivului, nu si incarcarea acestuia.

Telefon – €50/Perioada

Daca nu locuiti in tara si aveti nevoie de un numar de Romania, in orice retea de telefonie mobila, aveti posibilitatea de a alege in momentul rezervarii si optiunea telefon mobil. (pretul cuprinde telefonul si numarul de telefon, nu si convorbirile pe care le veti efectua)

Laptop – €60/Perioada

Puteti opta de asemenea si pentru un laptop. Pentru inchirierea acestuia este necesara o garantie de 200 Euro care vi se va returna in momentul in care veti preda aparatul.

Lanturi de Iarna – €15/Perioada

Lanturile de iarna sunt foarte utilie in anotimpul rece pentru a evita orice accident si pentru a ajunge in siguranta la destinatie.

Portbagaj auto – €50/Perioada

In cazul in care aveti foarte multe bagaje, iar portbagajul masinii nu este suficient, puteti opta pentru o cutie suplimentara pentru bagaje care vine direct montata pe masina pe care o inchiriati.

Sofer personal – €30/Perioada

Serviciul de inchiriere auto cu sofer (30eur/8h) este ideal pentru excursii sau calatorii de afaceri, astfel ca dumneavoastra sa ajungeti cat mai repede si in siguranta la destinatie.

Scaun Copil – €20/Perioada

Aveti posibilitatea de a alege si optiunea cu scaun pentru copil, in cazul in care calatoriti impreuna cu micutii dumneavoastra. In momentul rezervarii va rugam sa ne muzica noua varsta copilului pentru a va putea pune la dispozitie scaunul potrivit.

AI O NELAMURIRE? Intra in legatura cu noi
Contacteaza-ne
0726 61 61 61
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!