Sistemul de franare este de o importanta cruciala pentru masina. Dar cum poti sa iti dai seama ca ai probleme cu acest sistem extrem de important pentru siguranta ta, a masinii dar si a celorlalti participanti la trafic si pietonilor.

Primul lucru care trebuie sa iti dea de gandit este daca masina scartaie in mers. Asta inseamna ca ai placutele de frana uzate si trebuie sa fie schimbate. Daca simti o vibratie in pedala atunci acnd franezi atunci este foarte probabil sa ai probleme cu discurile de frana.
Fii atent cand conduci si daca simti ca masina trage intr-o parte trebuie sa mergi la service pentru ca pot fi probleme fie cu sistemul de franare, fie cu directia. Ambele sunt foarte importante de aceea recomandam sa apelati la un serviciu de tractari auto Bucuresti tarife si nu de a conduce la volanul masinii cu probleme.
Un alt semn este bineinteles aprinderea unui martor la bord. Chiar daca nu apar si alte semne, aprinderea unui martor este suficienta cat sa ne trimita cu masina urgent la service.
Daca observi oricare dintre aceste semne, nu amana pentru ca sistemul de franare este poate cel mai important sistem al masinii de care poate depinde chiar viata.