Ce fac in cazul unui accident auto?

 

A venit caldura si din cauza temperaturilor ridicate atentia si concentrarea soferilor scade, rabdarea nu mai exista si suntem implicati in diverse accidente.

Daca vi se intampla acest lucru, nu va panicati. Discutati cu soferul care este implicat in accident daca doreste sa incheie o constatare amiabila. Daca va intelegeti completati acest document. Daca nu atunci trebuie sa va deplasati la sectia de politie din raza localitatii unde s-a produs accidentul.

Dupa ce ati efectuat aceste demersuri analizati situatia masinii. Este deplasabila? Se poate circula cu ea? Nu va lasati pacaliti daca daunele vizibile sunt minore. Pot sa fie daune si sa nu fie vizibile si daca circulati cu masina sa riscati sa distrugeti piese importante. De aceea noi recomandam sa apelati la o firma de tractari auto.

Este foarte simplu, sunati si discutati cu un agent. Ii explicati situatia dumneavoastra, ii transmiteti adresa unde este localizata masina. In scurt timp o platforma se va deplasa la locatia indicata si va va ridica masina si o va transporta fie la domiciliul dumneavoastra, fie la service pentru reparatii. Nu circulati cu masina care a fost impllicata intr-un accident pana cand nu aveti certitudinea ca totul este in regula. Verificati acest lucru la specialisti, Service Auto Bucuresti DpD Automotive