Inchirerea unei masini nu a fost niciodata mai simpla decat in prezent. Facilitarea modului de servisare al clientilor este principalul avantaj cu care se prezinta aceasta actvitate. Birocratia stufoasa si numeroasele proceduri greoaie au fost inlocuite cu un mod mult mai simplu de a actiona pe piata de inchirieri auto.

Ocaziile in care este util sa inchiriezi o masina sunt numeroase, iar unele dintre ele chiar mai putin cunoscute de publicul larg. Iata doar cateva exemple de situatii in care o masina inchiriata este cea mai buna alegere:

Situatii in care o masina inchiriata este cea mai buna alegere

  • Vacantele in tara

Daca viata ta se desfasoara acum pe teritoriul altei tari, cu siguranta ai aflat cu prima ocazie cand ai ajuns acasa cat de dificil este fara sa ai la indemana o masina personala. Achizitionarea uneia pentru o perioada de cateva saptamani sau cateva luni este un efort financiar inutil. In final, masina va trebui revanduta si, uneori, chiar la un pret mult mai mic.

De asemenea, in cazul achizitionarii unui nou vehicul trebuie sa stiti ca birocratia nu s-a simplificat foarte mult. Probabil situatiile de acest tip sunt cele mai cunoscute pentru a inchiria o masina. Numeroase persoane apeleaza la acest serviciu atunci cand se intorc in tara pentru a-si face concediul placut sau pentru a-si rezolva in timp util toate problemele.

  • Un eveniment important

Nunta este unul dintre cele mai spectaculoase evenimente la care participam. Un astfel de moment nu poate fi desavarsit decat cu mirii la volanul unei masini luxoase, noi si ultra-moderne. Pe langa toate facilitatile pe care masina vi le pune la dispozitie, aspectul acesteia este impecabil.

Personajele principale ale evenimentului isi vor face intrarea intr-un mare fel. Veti fura imediat toate privirile, iar fotografiile vor iesi de-a dreptul inedit. De asemenea, nu doar pentru miri este o sugestie recomandata, ci si pentru nasi sau pentru socrii.

  • rent a car bucurestiDefectiunile autovehiculului personal

Evenimentele neplacute, fac si ele parte din viata noastra. Defectiunea masinii personale ne poate crea reale probleme atunci cand business-ul depinde in totalitate de noi, cand exista nevoi urgente ale familiei ce trebuie satisfacute sau cand trebuie sa ajungem in diverse locuri.

 Mersul cu mijloacele de transport in comun nu este nici cel mai sigur si nici cel mai placut pentru o persoana invatata cu confortul. Nu renuntati nici o secunda la stilul de viata cu care v-ati obisnuit si alegeti solutia cea mai putin costisitoare – inchirierea unei masini.

O masina poate fi necesara si la miezul noptii

Exista situatii cand poti avea nevoie de serviciile de inchiriere chiar si in miez de noapte. Programul de lucru este un aspect foarte important in cazul firmelor care pun la dispozitie astfel de servicii. Indiferent de momentul din zi sau din noapte la care ai nevoie de o masina, compania noastra va asteapta cu cele mai bune oferte.

O alta situatie in care oamenii apeleaza la inchirierea unei masini este pentru a-si putea asigura transportul de la aeroport catre domiciliu. Aterizarea pe aeroport a avioanelor se face pe tot parcursul noptii ceea ce inseamna ca in lipsa unui astfel de serviciu va trebui sa cautati alte solutii, unele mult mai costisitoare.

Nevoile clientilor nostri ne-au invatat faptul ca serviciile de inchirieri auto, pentru a fi complete, trebuie sa puna la dispozitia persoanelor interesate autovehicule in permanenta. O situatie urgenta poate interveni in orice moment, iar pentru acest lucru suntem incontinuu prezenti.

Alege masina de lux la care ai visat

Gama larga de autovehicule puse la dispozitie va ofera posibilitatea de a conduce masina visurilor tale. Poate fi, de asemenea, un prilej excelent prin care sa testati un anumit model de masina pentru momentul in care sunteti pregatit sa o achizitionati.

Gama de masini este atat de diversa incat poti alege varianta potrivita pentru orice buget. Tariful de inchiriere poate porni de la 9 euro pe zi si va creste in functie de pretentiile clientilor, a functiilor sau a dotarilor.

Exista, de asemenea, si posibilitatea de a alege o masina cu consum mai mic pentru a reduce semnificativ costurile. Persoanele pretentioase pot alege o masina cu un interior mai elegant sau mai sport. Aceste detalii sunt selectate, de regula, in functie de motivul pentru care este inchiriata masina.