Am facut accident! Ce fac in situatia asta?
In primul rand trebuie sa iti pastrezi calmul.
Daca accidentul este usor si nu exista victime sau raniti, totul se poate repara. Neatentia, aglomeratia pot oricand sa determine aparitia accidentelor usoare. In cazul in care ti s-a intamplat asta, cobori din masina si discuti cu celalt sofer implicat in accident, analizezi bine situatia si decideti care dintre voi este vinovat de producerea accidentului.
Intre timp ca sa nu pierzi toata ziua poti sa suni la tractari auto sa ti se trimita un operator cu o platforma de ridicare a masinii pentru a iti duce masina la un service auto sau intr-o locatie precizata de tine.
Pana cand ajunge platforma discuti cu celalt sofer si in cazul in care tu esti vinovat va trebui sa iti dai RCA-ul tau pentru a isi putea repara masina in baza asigurarii tale.
Daca el este vinovat atunci tu vei beneficia de asigurarea lui. In acest sens puteti sa completati o constatare amiabila, pentru a evita drumul pana la sectia de politie din raza zonei in care s-a produs accidentul. Daca alegeti sa mergeti la politie pentru constatare inarmati-va cu rabdare pentru ca lucrurile sigur vor dura toata ziua.
Agentul va intocmi un proces verbal de reparatie in baza caruia va veti repara masina.
Conduceti prudent!
Daca aveti nevoie de asistenta rutiera apelati cu incredere la DpD Automotive ,oferim servicii complete auto , service auto Bucuresti (bosch car service Negruzzi) , rent a car bucuresti ,prin DpD Exclusive Rentals Srl